Al onze vestigingen sluiten i.v.m. de coronamaatregelen uiterlijk om 20:00 uur. Bedankt voor uw begrip.
Passie voor supermarkten
Groot assortiment, laagste prijs
11 Filialen

Jumbo Kooistra vestigt zich nu ook in West-Friesland

Jumbo Kooistra komt naar Schagen. De Friese ondernemersfamilie Kooistra, die al negen Jumbo winkels in het Noorden van Nederland bezit, vestigt de nieuwe Jumbo Kooistra winkel in het huidige pand van de DekaMarkt aan de Langestraat 9 in Schagen. Deze winkel wordt binnenkort omgebouwd naar de Jumbo-formule. De winkel opent haar deuren op woensdag 4 november. De winkel in Schagen wordt de eerste Jumbo van de familie Kooistra in West-Friesland.

Tot en met 20 september zal de DekaMarkt nog in bedrijf zijn in haar huidige vorm. Vervolgens gaat de familie Kooistra aan de slag om de winkel een metamorfose te laten ondergaan. Op woensdag 4 november is de opening van de Jumbo Kooistra winkel.

Jumbo Kooistra gaat de komende tijd op zoek naar collega’s om de nieuwe winkel in Schagen te kunnen bemensen. Binnenkort begint hiervoor een lokale wervingscampagne. Geïnteresseerden kunnen solliciteren via www.jumbowerkt.nl. Erik Kooistra, directeur van Jumbo Kooistra Supermarkten: “Wij zijn een familiebedrijf waar plezier, passie en samenwerken voorop staan.

Het bezoek aan onze winkels moet naar onze overtuiging een belevenis zijn. We willen onze klanten graag verrassen met leuke, betaalbare en bijzondere producten. Winkelen kan bij ons heel functioneel zijn, maar voor anderen is het meer een uitje. Bij zo’n winkel horen ook bijzondere medewerkers met kennis van zaken, maar die ook gevoel hebben voor dienstverlening en gastvrijheid.”

SSK Super Supermarkt Keurmerk
© Jumbo Kooistra Supermarkten