Al onze vestigingen sluiten i.v.m. de coronamaatregelen uiterlijk om 20:00 uur. Bedankt voor uw begrip.
Passie voor supermarkten
Groot assortiment, laagste prijs
11 Filialen

Persbericht - Jumbo Kooistra opent nieuwe winkel in winkelcentrum de Riepel in Julianadorp

Jumbo Kooistra opent in het voorjaar van 2022 de deuren van haar nieuwe winkel inWinkelcentrum de Riepel aan de Schoolweg in Julianadorp. De nieuwe JumboKooistra winkel wordt de eerste Jumbo in de gemeente Den Helder. Inwoners vanJulianadorp en omgeving hebben hier straks volop keuze uit een uitgebreid engevarieerd assortiment. Bovendien profiteren klanten van de succesvolle Jumboformule, met de combinatie van een groot assortiment, de beste service én euro'sgoedkoper.

De winkel draagt straks de trotse vlag van Jumbo Kooistra. Familie Kooistra is een Friese ondernemersfamilie die in het noorden van Nederland reeds 10 Jumbo Kooistra vestigingen heeft, waaronder een winkel in Schagen. Jumbo Kooistra is een trotse zelfstandige food-organisatie waar plezier, passie en samen voorop staan. “Het bezoek aan een supermarktmoet naar onze overtuiging een beleving zijn. Wie zich graag laat verrassen, kan uitgebreid door de winkel struinen. Een bezoek aan onze supermarkten moet een uitje zijn,” aldus ErikKooistra, directeur van Jumbo Kooistra Supermarkten.

7 Zekerheden

Jumbo gelooft dat boodschappen doen leuk kan zijn en wil klanten iedere dag verrassen met de unieke Jumbo formule. Klanten kunnen daarop rekenen dankzij de 7 Zekerheden. Dit zijn 7 unieke beloften én garanties die volledig in het teken staan van de wensen van de klant.Van de belofte ‘Vers is echt vers’ tot aan de belofte ‘Service met een glimlach’: Jumbo zet graag een stapje extra. “In alle Jumbo Kooistra winkels én online wordt de unieke Jumboformule gevoerd. Wij kunnen ons als familiebedrijf enorm vinden in deze waarden,” verteltErik Kooistra. Door de klant altijd centraal te zetten is het familiebedrijf één van de best gewaardeerde supermarktketens.

Enthousiaste medewerkers

De nieuwe Jumbo Kooistra winkel is op zoek naar enthousiaste medewerkers. De wervingscampagne gaat binnenkort van start via www.jobs.jumbo.com en via de Linkedin pagina van Jumbo Kooistra.

SSK Super Supermarkt Keurmerk
© Jumbo Kooistra Supermarkten